Merkwaardige nieuwsfeiten

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

Merkwaardige nieuwsfeiten

Gemeente Jurgensland
Gepubliceerd door Gemeente Jurgensland in Nieuwsfeiten · vrijdag 30 dec 2016
Tags: nieuwsfeitenjurgenslandergazet
Dit is plaats om merkwaardige nieuwsfeiten te droppen...


9
beoordelingen
Jurgenslander Gazet
vrijdag 17 nov 2017
Een grote groene kikker heeft een vrouw uit Amersfoort vannacht de stuipen op het lijf gejaagd.

Gerommel
Even na 02:00 uur schrok de vrouw wakker van gerommel in haar huis. In de veronderstelling dat er een inbreker door haar huiskamer struinde, belde ze de politie. De opgetrommelde agenten vonden echter geen sporen van inbraak, laat staan een inbreker in de Amersfoortse woning.

Waarschuwing
Wel troffen de dienders op de trap een grote kikker aan, vermoedelijk verantwoordelijk voor alle ophef. De agenten hebben het dier naar buiten gebracht en hem gewaarschuwd niet meer terug te keren, aldus de politie.
Jurgenslander Gazet
vrijdag 17 nov 2017
DEN HAAG - De politie heeft zondag in Den Haag een kerkdienst in een school tijdelijk onderbroken.
Een voorbijganger ontdekte in het gras voor de school 'De Grote Beer' aan de Guntersteinweg verschillende speelgoedberen waarin enkele harde voorwerpen zaten. Wapenexperts van de politie stelde een onderzoek in.
Zij constateerden na röntgenonderzoek dat het een mechaniek was dat de beren kon laten spreken. Hierna werd de kerkdienst hervat.
Jurgenslander Gazet
vrijdag 17 nov 2017
PEKING - Een leraar in China heeft twee schoolmeisjes voor straf gedwongen samen een fles sterke drank op te drinken, omdat ze te weinig aandacht voor hun schoolwerk zouden hebben. Dat heeft de krant Beijing News maandag bericht.

,,De leraar vond tussen hun spullen een brief en een haarkruller en besloot ze te straffen, omdat ze zich niet concentreerden op hun studie'', aldus de krant. De meisjes werden in een ziekenhuis opgenomen toen ze duizelig werden en moesten overgeven. Een jongen die protesteerde tegen deze strafmaatregen kreeg van de leraar een pak slaag.

In september sloeg een geschiedenisdocent een 11-jarig meisje bewusteloos en gooide haar vanaf de vierde verdieping uit het raam, waarna ze overleed.
Jurgenslander Gazet
vrijdag 17 nov 2017
In Rotterdam-Noord heeft de politie een man die met een zwaard liep te zwaaien in zijn been geschoten.

De 61-jarige Rotterdammer had in zijn ene hand het zwaard en in de andere een mes. Agenten voelden zich dusdanig bedreigd dat zij hun vuurwapen trokken.

Nadat een waarschuwingsschot geen effect bleek te hebben, werd gericht op de benen van de man geschoten.

De zwaardvechter raakte gewond aan zijn linkerbovenbeen en werd naar een ziekenhuis overgebracht. Zijn wapens zijn in beslag genomen.
Jurgenslander Gazet
vrijdag 17 nov 2017
Een verontruste vader wil dat een populaire politiespeelgoedset uit de rekken van de Amerikaanse speelgoedketen Toys ‘R’ Us wordt genomen.
De speelgoedset bevat onder meer een wapenstok en een riem met een walkie talkie aan. Als de wapenstok uit de holster van de riem wordt genomen hoor je ‘fuck’ in plaats van ’stop’.
Philip Morton uit Jacksonville in de staat North Carolina gaf de set cadeau aan zijn zesjarig zoontje. Toen zijn zoontje het scheldwoord ‘fuck’ zei, wist Morton niet wat hij hoorde. De vader keerde naar de speelgoedwinkel terug. Daar liet hij het horen aan de directie van het filiaal. Die gaven hem een nieuwe speelgoedset mee.
Morton hield de originele speelgoedset bij en liet de boodschap aan de pers horen. De vader is kwaad omdat zijn zesjarig zoontje nu het woord ‘fuck’ heeft geleerd. Morton kwam het euvel te weten door te spelen met zijn kind. "Mijn zoontje vroeg me of hij me mocht arresteren. Ik antwoordde ‘neen’. Daarop zei hij dat hij me de handboeien ging omdoen. Ik antwoordde daarop ‘misschien’. Toen zei hij plots: ‘Fuck, of moet ik mijn wapenstok soms bovenhalen? ‘ Ik wist niet wat ik hoorde! Sommige mensen kunnen het misschien erg lachwekkend vinden als een kind van zes ‘fuck’ zegt, maar ik niet. Ik werd ontzettend kwaad!"Een woordvoerster van Toys ‘R’ Us wijt het probleem aan een fout in de chip.
De keten zegt twee klachten daarover te hebben ontvangen. De opgenomen stem zou ’stop’ moeten zeggen....
Jurgenslander Gazet
vrijdag 17 nov 2017
79 is ze inmiddels, de actrice Gina Lollobrigida, in de jaren vijftig bekend als 'La Lollo'. Ze zou gaan trouwen met een Spanjaard van 45. Maar dat gaat mooi niet door.

Makelaar
De verloofde van de vroegere actrice, de Spaanse makelaar Javier Rigau, zag er uiteindelijk toch maar vanaf. Waarom is niet bekend.

22 jaar
Lollobrigida maakte in de jaren vijftig furore, samen met collega-sexbommen Brigitte Bardot en Sophia Loren. (Wie kent nog de uitdrukking: 'Lollo-bumpers' ?) Ze had naar eigen zeggen al 22 jaar een relatie met de makelaar.

Europees Parlement
Lollobrigida was eerder getrouwd met een Joegoslavische arts. Daar is ze in 1971 van gescheiden. Toen ze niet meer als actrice en fotomodel werkte, ging ze door als fotografe en beeldhouwster. 'La Lollo' stelde zich in 1999 - vergeefs - verkiesbaar voor het Europees Parlement.
Jurgenslander Gazet
vrijdag 17 nov 2017
Een dakloze Brit heeft zich drie maanden verschanst onder het bed van een 12-jarig meisje dat hij verleid had.

Gezocht
De gezochte man werd pas onder het bed vandaan gehaald, nadat de jongere zus van het meisje naar de politie was gestapt. De 22-jarige Scott Jennings ontmoette het meisje in de bus in de stad Manchester. Jennings was op dat moment dakloos en werd door de politie gezocht.

Lattenbodem
Jennings wist de scholiere over te halen hem mee naar huis te nemen. Onder het bed van het meisje richtte Jennings een schuilplaats in. Om meer ruimte te creëren, haalde hij een deel van de lattenbodem weg.

Seksueel contact
Na verloop van tijd nam de scholiere haar 10-jarige zus in vertrouwen. De zus stapte naar de politie, die een eind maakte aan de geheime logeerpartij. Tegenover de politie bekende Jennings dat hij seksueel contact met het meisje heeft gehad. Een rechter in Manchester veroordeelde hem tot twee jaar en drie maanden celstraf.
Jurgenslander Gazet
vrijdag 17 nov 2017
Commotie in Castricum over snoepgoed dat zaterdag tijdens Sint-Maarten is opgehaald. Smaken verschillen!

Vaatwastabletten
Want was er sprake van snoepjes of vaatwastabletten? Een vader die de oogst aan lekkernijen van zijn kroost aan een onderzoek onderwierp, vertrouwde in groen plastic verpakte exemplaren niet.

Ahoy brausen
Hij likte aan het goedje en kwam tot de conclusie dat het om vaatwastabletten ging, daarbij gesterkt door de tekst op de verpakking: 'Ahoy brausen mach was'.

Politie
De politie nam het zekere voor het onzekere en sloeg zondag alarm omdat mogelijk meer kinderen in Castricum het snoep in hun trommel hadden gekregen. Later bleek dat smaken verschillen en het om echt snoepgoed van Duitse makelij ging.
Joapie Jurgens
vrijdag 17 nov 2017
Condoomfabrikant Durex zoekt in de Benelux 10.000 mensen voor het testen van een type condoom.

Het bedrijf uit Den Bosch wil zo te weten komen hoe het product in de praktijk werkt. Op de website durexzoekttestpersonen.nl kunnen geïnteresseerden een formulier invullen. Eisen zijn onder meer 'je openstellen voor een ander, daadkracht en de bereidheid 's nachts te werken'.

Na invulling van het formulier stuurt Durex een condoom op. De testers kunnen feedback geven en maken kans op een verblijf in de 'Durex Playroom' in een hotel in het Zuid-Engelse Brighton. De kamer heeft een kingsize bed en bad, spiegels, een verzameling speeltjes en een danspaal.
Terug naar de inhoud