2024-08-01 Jurgensland stationeert geavanceerd raketafweersysteem Jurgensdome 2.17a - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

2024-08-01 Jurgensland stationeert geavanceerd raketafweersysteem Jurgensdome 2.17a

nieuwsarchief
Tijdens een extra raadsvergadering hebben B&W van Jurgensland besloten om per direct maatregelen te nemen om de veiligheid te waarborgen van Jurgensland en haar inwoners.
Door de toenemende militaire spanningen in Europa en de rest van de wereld is langer toekijken en niets doen geen optie meer.
Daarom staat vanaf 1 augustus 00.00 uur een geavanceerd raketafweersysteem opgesteld dat tot het modernste van de wereld gerekend mag worden.
 
Hoe de financiering van deze onverwachte investering op de begroting ingepast gaat worden is nog onbekend.

Wel is duidelijk dat forse ingrepen nodig zullen zijn waarbij zelfs keiharde maatregelen, zoals het halveren van het aantal beschikbare Jurgenslander Blubbertjes (een plaatselijke lekkernij) bij de koffie tijdens het werkoverleg van Burgemeester en Wethouder, niet geschuwd zullen behoren.
 
Om een indruk te geven en een eventuele vijand duidelijk te maken dat een aanval kansloos is plaatsen wij ter afschrikking en ontmoediging enkele foto's van 's werelds meest gevreesde verdedigingswapen.

Het spreekt vanzelf dat de locatie waar e.e.a. opgesteld staat niet zal worden prijsgegeven.

(Het betreft in ieder geval niet het torentje van de stemcaravan van ons openbaar lichaam Wendy, deze is de komende maanden namelijk gereserveerd door ene Dick Schoof welke snel vervangende werkruimte zocht vanwege op handen zijnde handhaving door de gemeente 's-Gravenhage en de brandweer aldaar).
Jurgensdome 2.17a
De Jurgensdome 2.17a
Jurgensdome 2.17a
Terug naar de inhoud