Bekijk onze vacature voor: zakkensjouwer - Gemeente Jurgensland

het Jurgensmuurtje
het verdroncken land van
Jurgensland
GEMEENTE JURGENSLAND
GEMEENTE JURGENSLAND
Ga naar de inhoud

Bekijk onze vacature voor: zakkensjouwer

boxjes
EXTERNE VACATURE

Jurgensland, 1 november 2002

VACATURENUMMER ZSJ 227/16

In verband met de dreigende overstroming van onze tot op heden nog steeds groene plattelandsgemeente Jurgensland zoeken wij kandidaten voor de functie van:

Zakkensjouwer m/v/gn
(sjahkunsjoawur (fr))

Jurgensland is een fantastische, zeer beroemde en bloeiende, florende, uitdijende maar desondanks nog steeds bijzonder groene plattelandsgemeente in de driehoek Wilp, Steenenkamer en Deventer. Jurgensland heeft inmiddels 4 inwoners, één tijdelijke caravan ten behoeve van ons openbaar lichaam Wendy (al hebben we geen idee waar deze aangespoeld is), 15 koeien (peildatum 29 oktober jl.) een recreatieplas i.i.o. (immer in oprichting) en het wereldberoemde Jurgensmuurtje. Jurgensland is voor zowel bewoners als doorreizigers, al dan niet met vaste woon- en verblijfplaats, zeer in trek en heeft goede verbindingen met de dorpjes Wilp, Steenenkamer en Deventer.

Onze organisatie kent iedereen, maar kent iedereen de organisatie?
Daarom blijft de gemeente zeer klantvriendelijk optreden.
In de hoop dat straks niemand meer om Jurgensland heen kan.

Uw taken
U vult zakken met zand. U plaatst deze rond het Jurgensmuurtje, teneinde kwelwater dat van alle kanten komt aanzetten tegen te houden. U adviseert hierover aan wethouder F. en burgemeester B. die zonodig het schuifje nog wat verder dichtdraaien. Je moet toch wat als het water je aan de lippen staat, nietwaar?

U controleert de werkzaamheden van de Muurtjeswachter (m/v), en adviseert B&W bij verwijtbare passiviteit dezer. Indien u drie spontane slaapvallingen van de Muurtjeswachter wettig en overtuigend bewezen heeft, komt u in aanmerking voor een plusje in uw dossier.

Uw profiel
  • U heeft aantoonbare affiniteit met zand, zakken en waterkeringen
  • U staat bekend als een loyaal zakkenvuller.
  • U heeft bij voorkeur ervaring met het hanteren van de spade, en kunt vijf verschillen tussen een spade en een schop noemen.
  • U heeft niets met dropsalamanders, want die zijn sinds de uitstap van Wethouder F. naar de Bollenstreek niet meer in Jurgensland waargenomen.
  • U bezit vaardigheid in het werken met Wordperfect 4.1 en PC-tools 5

Salaris
Afhankelijk van uw kennis en ervaring bieden wij u bij indiensttreding een salaris van 0,0 wekelijks te verhogen met 15% tot een maximum van €0,01 op jaarbasis
Wanneer u uitzonderlijk goed functioneert, hoort een kerstgratificatie tot de mogelijkheden.

Informatie en sollicitatie
Onze wethouder, F., geeft u graag meer informatie over deze functie. Hij is dagelijks aanwezig, herkenbaar aan zijn verdwaasde blik in zijn zoektocht naar de caravan van Wendy.

De gemeente moet meer mannen, vrouwen, gehandicapten, autochtonen en allochtonen aanstellen. Dit moeten we zeggen, anders worden we voor het Jurgenslander Tuchtcollege gesleept. Dat we brieven met een vrouwelijk handschrift meteen opvoeren aan de schredder, dat zult u wel snappen denk ik. Zo niet, bespaar u de moeite en uw inktcartridge, en ga lekker solliciteren bij de buren of zo.

Zoals steeds zijn we helemaal niet blij met zinloos gebel naar aanleiding van deze vacature.

maar als u het perse niet kunt laten....

Wij weten u te vinden!!!
Terug naar de inhoud